Workshoper og seminar

Våre workshops og arrangement skal være relevant og spennende for deltagerne. Derfor kombinerer vi korte fagopplegg med involverende diskusjoner. På den måten bruker vi tiden på det som gir resultater.

Få hjelp til å planlegge interne workshoper, seminar eller konferansedager

  • Vi kan levere hele pakker, hvor vi setter realistiske mål for dagen, finner og lager det skriftlige materialet samtidig som vi følger opp din organisasjon i etterkant av kurset
  • Dere møter erfarne prosessfasilitatorer som har bagasjen full av gode metoder til involvering og skape engasjemet blant deltakerne
  • Gjennom å jobbe med praksisnære oppgaver vil dere tilegne dere nye ideer, innsikt og planer

– Når du velger Ingerfair, er du sikker på å få en profesjonell samarbeidspartner som vet hva det handler om!

Slik planlegger vi et arrangement:

En god prosess krever grundig forberedelse. Derfor bruker vi tid sammen med deg på å designe en prosess som tar høyde for ditt overordnede formål med dagen, og hva deltagerne skal få ut av den.

Det kan være du allerede vet nøyaktig hva dagens mål og innhold skal være, men er du enda ikke sikker, tilrettelegger vi selvfølgelig dagen eller løpet sammen med deg. Vi har designet mange prosesser og fasilitert mange forskjellige workshoper. Disse kan du la deg inspireres av, når du tilrettelegger en workshoper eller et annet stort arrangement.

Når du ringer (484 75 097) eller kontakter oss via skjemaet på denne siden avtaler vi sammen hvordan vi skal gå frem. Det kan være vi bør møtes og utvikle dagen(e) sammen.

KONTAKT OSS:

Ditt navn (required)

Din e-post (required)

Emnefelt

Din besked