Webinar om frivillighet

Webinar

– Innovativt, spennende, effektivt

Dagens samfunn er i rask endring. Disse endringene forandrer arbeidshverdagen til mennesker i frivillige organisasjoner. En frivilligkoordinators hverdag er uhyre kompleks og travel, og mulighetene for å forsvinne fra arbeidsplassen for å gå på kurs små.

Av denne grunn har vi nå lansert tjenesten Webinar. Webinar er kanalen vi benytter for å gjøre det rimeligere og mer tidseffektivt for deg og din organisasjon. Det er en ny form for undervisning og læring via Internett.

Å delta på et webinar gjør du enkelt og komfortabelt fra ditt eget skrivebord. Vi lærer vi deg den beste metodikken og gir deg de nyttige redskapene som gjør at du arbeider effektivt og målrettet med å beholde dine frivillige. Vi gir deg kunnskapen til å håndtere nye utfordringer og rekruttere enda flere frivillige.

Frivillighet er et givende og interessant men ofte ensomt arbeidsområde. Ansvaret du har med å skape resultater og fylle oppgavene som skal gjøres med gode frivillige kan oppleves tungt. Spesielt om du ikke har de rette verktøyene til hjelp. Verktøy du får av Ingerfair Norge.

 

 

Webinaret var lærerikt. Webinar som seminarform fungerte overraskende bra. Det ble nesten som å være tilstede og kanskje er det lettere for en del å delta i denne formen. Og man slipper reiseveien. Anbefales!

Aria Fet Rødseth Daglig leder, AKKS Oslo

Kursholdere

Sylvia Jacobsen har over 15-års erfaring innen frivillighet som frivillig leder og ansatt. Hun har også gjort alle de feilene man kan gjøre som tilrettelegger og leder av frivillige.
Hun er en ettertraktet kursholder innen frivillighet og har samarbeidet med mange av de største organisasjonene og flere kommuner i Norge.
Sylvia er den blide stemmen og smilende ansiktet du vil se mest av på webinarene.

Eksempler på teamer vi tar opp under våre webinarer:

 • Hvordan du står sterkere som leder av frivillige
 • Praktiske redskaper for å rekruttere de riktige frivillige slik at du unngår at rekrutteringen av de frivillige blir en tidstyv
 • Frivillighetsstrategi
 • Nøkkelen til hvordan du organiserer dine frivillige på best mulig måte
 • Konkrete verktøy til hvordan du holder motivasjonen oppe hos de frivillige. slik at du unngår at dine frivillige sliter seg ut
 • Gode fremgangsmåter for å skape samarbeid og samarbeidsprosjekter mellom frivillige organisasjoner, kommuner og næringslivet
 • Fremgangsmåter for håndtering av konflikter mellom frivillige og ansatte, samt konflikter mellom enkeltfrivillige

Våre priser

Organisasjonsabonnement

Du får:

 • 10 plasser på hvert webinar seminar
 • Tilgang til 3 faste webinar seminar hver måned.
 • Full tilgang til artikler om ledelse av frivillige
 • Tilgang til vår verktøykasse der du kan se alle våre webinar når du vil og hvor du vil.

Pris: 1199,- pr mnd.

Velger du å kjøpe et 12 måneder abonnement så får du tilsendt 2 eksemplarer av  boken ”slik leder du frivillige i ulike situasjoner” (verdi 620,-)

Enkeltmannsabonnement:

Du får:

 • 1 plass på hvert webinar seminar
 • tilgang til 3 av våre faste webinar seminar hver mnd.
 • Tilgang til artikler hver måned.
 • Siste nytt innenfor den frivillige verden
 • Tilgang til vår verktøykasse der du kan se alle våre webinar når du vil og hvor du vil

Pris: 139,- pr mnd.

Velger du å kjøpe et 12 måneder abonnement så får du tilsendt 1 eksemplarer av  boken ”slik leder du frivillige i ulike situasjoner” (verdi 310,-)

 Test vårt gratis webinar om rekruttering av frivillige førstkommende fredag.
Gå inn her for å lese mer om tema og om hvordan du registrerer deg

 Da vi er sikre på at du vil oppleve god kompetanseheving tilbyr vi deg 1 mnd. gratis abonnement på våre frivillighets-webinarer. Det er ingen risiko, da vi etter en månede kontakter deg for å høre om du ønsker å fortsette eller avslutte abonnementet. Dette vil du ikke gå glipp av!

Meld deg på ved å meld deg inn her

Trenger du mer informasjon, eller bare har lyst på en god prat om frivillighet, ring gjerne Sylvia på telefon: 48475097.

Planlagte webinarer for vinteren 2019:

Godt nyttår!

Nytt år nye mulighet. Så hvorfor ikke starte året med å se på hva du kan gjøre for å hindre at en konflikt oppstår? Ta tak i en potensiell konflikt for det er for sent og meklere må leies inn og mange unødvendige ressurser og sykemeldinger brukes

15 januar
Konflikthåndtering del 1 I dette webinaret har vi fokus på hemmeligheten bak en god konflikt og hva du som leder/koordinator/tilrettelegger må tenke på.

29 januar
Konflikthåndtering del 2 i dette webinaret har vi fokus på hvordan du helt konkret skal ta tak i en konflikt som er oppstått eller som du ser kommer. Sylvia gir deg her noen konkrete verktøy som du kan bruke for å få partene til å kommuniserer og løse den uoverstemmelsen som er oppstått.