Kurs og kursrekker

«Jeg synes todagerskurset i ledelse av frivillige var veldig givende – på mange måter! Det er alltid gøy å møte folk i samme bransje og i samme setting og lære av dem. Jeg følte at jeg fikk mer innsikt og hjelp i hvordan man lager et rammeverk i et yrke som generelt er preget av løse rammer».

Sandra Sotkajærvi, frivilligkoordinator i FIVH

Faste kurspakker

Tidligere kurs:

I 2014 holdt Ingerfair to kveldskurs for frivillige ledere i nettverket Med hjerte for Arendal. Nettverket er en nyskapende måte å jobbe med lokal frivillighet i en kommune. Det deltok frivillige ledere fra en rekke organisasjoner, som på den måten fikk en felles faglighet for å jobbe videre med ledelse, motivasjon og rekruttering av frivillige i Arendal.

Ingerfair leverer regelmessig foredragsholdere til LNU, som tilbyr kurs til sine medlemsorganisasjoner. Blant annet har vi holdt kurs om ledelse  og rekruttering av frivillige. Vi samarbeider også med LNU om å utvikle bruken av nettseminarer som undervisningsform.

Kveldskurs:

Kjøp en hel kursrekke  for dine frivillige teamledere, gruppeledere, styreledere og koordinatorer på kveldstid der du er avsender og vi leverer. Les mer her og send oss en mail i dag for å hjelpe deg til å gjennomføre dette og eventuelt skreddersy kurset enda bedre.

Slik går vi frem sammen med deg når et spesialdesignet kurs eller kursrekker tilrettelegges:

Det kan være du allerede har funnet ut hva  dagens mål og innhold er, men er du enda ikke helt sikker, tilrettelegger vi selvfølgelig dagen eller løpet sammen med deg. Vi har tilrettelagt mange dagskurser og kursrekker, som du kan la deg inspirere av.

Når du ringer oss på 484 75 097, eller kontakter oss via kontaktskjemaet på denne siden, avtaler vi sammen hvordan vi skal gå frem. Det kan være vi bør møtes og utvikle dagen(e) sammen.

Kontakt oss:

Navn (påkrevd)

Email (påkrevd)

Emne

Din melding