Konsulenttjenester

Vi i Ingerfair har lang erfaring fra ulike sektorer innenfor frivilligheten. Vi brenner for å utvikle gode frivillighetsmiljøer og ønsker å bistå frivillige organisasjoner i ulike prosesser og prosjekter.

En måte vi gjør dette på er gjennom det vi kaller konsulenttjenester.

Er din organisasjon midt i en endringsprosess, driver dere et stort prosjekt eller lurer dere på om dere skal i gang med en kampanje retter mot flere medlemmer? Da kan det være fint å ha en faglig sterk person å kunne snakke med. Gjennom å bestille en konsulent fra Ingerfair, får du muligheten til å få råd og tips fra en fagperson med mange års erfaring fra prosjektledelse og frivilligkoordinering.


RÅDGIVERE:

Sylvia Jacobsen:
Hun har gjennom mange tiår jobbet både i og med ulike frivillige organisasjoner. Med erfaring fra både jobben som frivilligkoordinator og som rådgiver er Sylvia en av Norges mest erfarne og kompetente innen arbeid og utvikling av frivillige organisasjoner. Sylvia har siden 2014 jobbet holdt foredrag, veiledet, skrevet bøker og utviklet organisasjoner og etater over hele landet. Som partner og seniorkonsulent i Ingerfair brenner hun for å spesialtilpasse våre tjenester slik at alle våre kunder får så mye som mulig ut av våre tjenester.

Trykk her, og ta kontakt direkte med Sylvia.

Ulike typer konsulenttjenester:

Untitled design

Prosjektrådgiving

Ta kontakt:

Ditt navn (required)

Din e-post (required)

Emnefelt

Din besked