Foredrag som setter tankene i gang

Få en innledning til deres fagdag, konferanse eller representantskapsmøte som setter nye tanker i sving

  • Få en levende og inspirerende foredragsholder foran et stort publikum
  • Se ditt arbeid fra andre vinkler enn  dere pleier, og bli oppdatert på den nyeste kunnskap om frivillighet
  • Sett søkelyset på et viktigt emne, slik at dere på målrettet vis kan diskutere mulighetene deres.

”Et utrolig flott bidrag til kurset i festivalledelse! Det er gull verdt for studentene å få en så erfaren og kompetent gjesteforeleser som dette til å snakke om ledelse av frivillige”.

Sigrid Røysland,professor i kultur og ledelse,BI

Her er to gode forslag

 Ledelse av frivillige – en introduksjon

Det å arbeide med frivillige handler ikke om ledelse av frivillige! Ledelse av frivillige er et av fire viktige arbeidsområder innenfor den fagdisiplinen og frivilligkoordineringen, som arbeidet med frivillige er. Opplegget gir deg overblikk over  de fire arbeidsområde – organisering, rekruttering, ivaretagelse og ledelse av frivillige, samt gode konkrete redskaper for å arbeide videre innenfor hvert område.

Foredraget går inn på forskjellige lederprofiler og hvordan de på forskjellig vis motiverer frivillige.

Samfunnets utvikling og de seks typer frivillige

Når samfunnet endrer seg, endrer frivilligheten seg også. Forholder vi oss til kravene som nye typer frivillige stiller, eller er holdningen, at det er “de unges” verdisett som det er noe galt med? Med dette opplegget blir du introdusert til 6 forskjellige typer frivillige, så du blir oppmerksom på hva det krever av deg og din forening å involvere, motivere og lede denye typene av frivillige.

Foredraget går inn på den nyeste kunnskapen om frivillighet, og stiller spørsmål ved den om den måten vi organisere frivilligheten på er tilpasset de mange forskjellige måtene vi i dag vil involvere oss på.

Til dags dato er dette vårt mest populære foredrag.

Slik går vi frem sammen med deg, så foredraget passer inn i deres dagsprogram

 Det kan være at et av de to oppleggene som passer inn i ditt program, men har du en annen ide` eller et bestemt tema, så utvikler vi gjerne et foredrag som passer til dette. Vi har holdt opplegg og foredrag om mange emner innenfor frivillighet og arbeid med frivillige.

Når du ringer (484 75 097) eller kontakter oss via e-post eller skjemaet på denne siden, avtaler vi sammen, hvordan vi går skral gå frem. Det kan være at vi bør møtes og utvikle dagen(e) sammen.

Navn (påkrevd)

Email (påkrevd)

Emne

Din melding