Foredrag

Foredrag som setter tankene i gang:

Ingerfair sine konsulenter har lang erfaring fra både teoretisk og praktisk arbeid innen frivillighetssektoren. Ved siden av dette er våre konsulenter rutinerte foredragsholdere, og vet hvordan man skal skape levende og inspirerende opplevelser for tilhørerne.

For oss er det viktig at våre foredrag er relevante for dere som organisasjon. Derfor har vi gjort det mulig for dere å ta kontakt med oss og bestille foredrag om et tema dere ønsker. Vi velger innhold sammen for å forsikre oss om at foredraget blir slik dere ønsker.

I tillegg er det viktig for oss at deres organisasjon får mulighet til å se deres arbeid fra ulike vinkler og at dere får mulighet til å se arbeidet deres i lys av de siste teoriene innenfor frivillighet.

”Et utrolig flott bidrag til kurset i festivalledelse! Det er gull verdt for studentene å få en så erfaren og kompetent gjesteforeleser som dette til å snakke om ledelse av frivillige”.

Sigrid Røysland,professor i kultur og ledelse, Handelshøyskolen BI

Slik planlegger vi et foredrag:

Vi har holdt kurs og seminarer om mange emner innenfor frivillighet. Ta derfor kontakt med oss for mer informasjon om dette. I tillegg utvikler vi gjerne et foredrag som passer til deg, om du har et bestemt tema du ønsker å høre mer om.

Når du ringer (484 75 097) eller kontakter oss via e-post eller skjemaet på denne siden, avtaler vi sammen, hvordan vi går skal gå frem. Det kan være at vi bør møtes og utvikle dagen(e) sammen.

Navn (påkrevd)

Email (påkrevd)

Emne

Din melding