Ledelse av frivillige

Hvorfor velge dette kurset?

  • Et praksisorientert kurs som lærer deg å motivere andre
  • Lær å lede et team med både ansatte og frivillige
  • Styrk din egen utvikling som leder
  • Få de beste verktøyene, og den teoretiske ballasten til ledelsesoppgaven
  • Bruk arbeidstiden din på det som funker

Når du har de rette verktøyene og det teoretiske grunnlaget er ledelse av frivillige en spennende oppgave, selv i en travel hverdag. Derfor gir kurset deg velprøvde verktøy til å organisere den frivillige innsatsen, å sette grenser for deg selv som leder samt å navigere i feltet mellom frivillige og ansatte.

Ledelse av frivillige handler om å motivere. Derfor setter kurset deg i stand til å inspirere og anerkjenne dine frivillige. Ledelse av frivillige handler om å tørre stille krav og ha ambisjoner. Kurset gir deg derfor de beste verktøyene til å jobbe med dynamikken i gruppen av frivillige, slik at du holder kursen og når din organisasjons mål og visjoner.

Ta Kontakt:

Navn (påkrevd)

Email (påkrevd)

Emne

Din melding

”Veldig lærerikt og inspirerende. Vi fikk også snakket en del om hva vi gjør i de forskjellige lokallagene, og hvilke utfordringer vi har. Det var veldig nyttig, og vi kunne gi hverandre tips”.

- Leder i et av lokallagene til Fremtiden I våre hender

Tidligere kurs:

Ingerfair samarbeider med Frelsesarmeen om å lage  kurs for ansatte og frivillige ledere, slik at flest mulig har det samme faglige basisgrunnlaget for å jobbe med frivillighet, i tillegg til de andre ulike faglighetene (kirkearebeid, sosialt arbeid, rusomsorg, osv.), som Frelsesarmeens ansatte og frivillige ledere står for.

Ingerfair hadde i oktober 2015 et 6 timers kurs for lokalagsledere og representanter fra hovedstyret til AFS. På dette kurset fikk deltakerne et innblikk i hvordan lede og motiver de frivillige på best mulig måte. De fikk også verktøy til å utvikle  målrettet frivilligrekruttering og kjennskap til forskjellige motivasjonsteknikker.